Så skal rejsekufferten fyldes op ... Hovedbiblioteket har snart sommerbogsalg. Arkivfoto: Lasse Sand
Det sker

Gør et sommerkup: Biblioteket sælger ud

Få kufferten fyldt op med ferielæsning til bogsalg på Hovedbiblioteket. Se her, hvornår det sker

12. juni 2019 kl. 15:36

AALBORG: Sommerferien står for døren. Og dermed er det den tid på året, hvor mange af os forsøger at indhente noget af den læsning, vi ikke når til hverdag. For hvad er bedre end afslappede timer i solen i selskab med en bog? Det skulle da lige være en billig bog.

Og sådan en kan du score, når Hovedbiblioteket holder tre dages bogsalg fra tirsdag 25. juni til og med torsdag 27. juni.

Selv om du både kan finde lp'er, cd'er og af og til også spil - så er det fortsat bøger, der er flest af, når biblioteket sælger ud af deres overskud. Arkivfoto: Lasse Sand

Traditionen tro har de ansatte nemlig været bibliotekets mange hyldemetre igennem og sorteret uaktuelle, slidte og tiloversblevne bøger fra. Hovedparten af det, der kommer til salg er romaner, krimier og børnelitteratur. Men du kan også være heldig at finde musik - både lp'er og cd'er. De særligt hurtige vil sågar kunne få fingre i nogle fede bokssæt, lyder det fra biblioteket.

Du skal dog væbne dig med en vis tålmodighed og eventuelt en podcast og en flaske vand, før du tager af sted mod biblioteket. Salget af bøger og musik er populært, og det plejer at give kø ved indgangen, særligt den første åbningsdag.

Bogsalget bliver alle dagene holdt i Lille Sal, og du kan betale med kontanter eller MobilePay.

Du kan læse mere om Hovedbibliotekets bogsalg her:

Der er bogsalg flere gange om året på Hovedbiblioteket - og det er altid et tilløbsstykke. Arkivfoto: Lasse Sand
Annonceret indhold

Nyeste