Skuespillere byder på flere hit-forestillinger efter sommerferien

AALBORG: Hvis du er vild med at gå i teatret, har du god grund til at glæde dig til, at den nye sæson går i gang. Aalborg Teater har nemlig flere forestillinger, der tidligere har haft stor succes, på programmet.

Teaterdirektør Hans Henriksen åbner officielt sæsonen på mandag i teatrets lille gård, inden prøverne på den første forestilling begynder.

Det er en genopsætning af Henrik Szklany’s "Revolution i kommunen". Du kan gense historien om Anita og hendes farverige familie fra 12.-17. august.

"Revolution i kommunen" er fortsættelsen til succesforestillingen "Alle mulige ting til salg".

Store scene

3. september er der repremiere på Egil Pálssons fantastiske opsætning af Ingmar Bergmans "Fanny og Alexander" om søskendeparret, der vokser op i en lykkelig teaterfamilie i starten af 1900-tallet.

Fanny og Alexanders far ser eventyr og fortællinger i alt, så fantasi, leg og en grænseløs forelskelse i livet omgiver dem, indtil faren pludselig dør.

"Fanny og Alexander" kan ses frem til 24. september.

Lille Scene

På Lille Scene er der 8. september premiere på Sofokles store klassiske græske tragedie "Antigone" om striden mellem Kong Kreon og Antigone, et af Ødipus' børn.

Efter Ødipus' død tager hans søn Eteokles magten over Theben og forviser sin bror Polyneikes. Denne vender tilbage med en hær for at styrte Eteokles, og brødrene tager livet af hinanden i kamp.

"Antigone" kan opleves frem til 8. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...