Marcus Delfer guider dig til begivenheder i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Foråret er gået i flor, snart kan vi rykke udenfor i døgndrift - men vi starter på deltid.

Det skal selvfølgelig også markeres med nogle udendørs begivenheder i den kommende weekend, hvor der både er musikalske eventyr, gratis is og mulighed for at gøre verden til et bedre sted.

Må du få en rigtig god weekend!

Marcus Delfer
Du kender dem måske bedst fra karneval, men fredag aften spiller danse- og musikgruppen Vimoroz på Café Fløs. Arkivfoto

Fredag: Afrogroove

Afrogroove er en musikalsk stilart, hvor percussion-instrumenterne swinger, så det halve kunne være nok.

Dertil står der som oftest et mindre hold af blæseinstrumenter til at holde den gode stemning intakt, og det er netop, hvad du kan sparke din weekend i gang med på Café Fløs, fredag aften.

Ballet åbner med dansegruppen Vimoroz, der spiller og danser en times tid, hvorefter scenen er åben for alle, der har lyst til at jamme.

Fløs er efterhånden blevet et sted, hvor mange af byens forskellige musikere lader kreativiteten folde sig ud, så gør dig klar på et højt musikalsk niveau, god stemning og husk dit eget instrument, hvis du vil spille med!

Hvad - Afrogroove på Café Fløs

Hvor og hvornår - Café Fløs, Reberbansgade, Aalborg. Fredag kl. 21.00

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Lørdag: Gratis is

Når foråret slår sine døre op og træerne begynder at blomstre, så betyder det også, at isbutikkerne fra Paradis slår deres døre op - og der skal åbnes med gratis is til alle.

Hvad end du er høj, lav, tynd eller tyk, er der muligheder for kvit og frit at få to kugler is for at fejre, at foråret er i gang, og det bedste vejr er på vej.

Hvad - To kugler gratis is fra Paradis

Hvor og hvornår - Algade og Reberbansgade, Aalborg. Lørdag kl. 11-14

Hvor meget - Gratis

Marcus Delfer
Søndag kan du møde indsamlere fra Folkekirkens Nødhjælp. Arkivfoto: Diana Holm

Søndag: En bedre verden

8. Marts er kvindernes internationale kampdag - en idé der startede for 110 år siden på Københavns sagnomspundne grund Jagtvej 69.

Det er ikke en anbefaling, men blot en vigtig påmindelse. Vil du alligevel gerne gøre verden til et bedre sted for folk, der ikke har lige så meget som dig? Så kan du melde dig som indsamler, når Skalborg Kirke er med til at facilitere forholdene for Folkekirkens Nødhjælp, der samler ind. Du kan tilmelde dig på blivindsamler.dk elller henvende dig i Skalborg Kirke på dagen.

Hvad - Indsamling af klimahjælp til verdens fattigste

Hvor og hvornår - Skalborg Kirke, Digtervejen, Aalborg. Søndag kl. 11-16. Bemærk: det er muligt at arrangere ens ruter sammen med indsamlingsleder Susanne Brinch.

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...