Du kan smage kager fra flere lande hos det helt nye konditori og bageri

AALBORG: Findes der noget skønnere end et lækkert stykke kage til eftermiddagskaffen? Det skulle da lige være, hvis den var gratis - og netop gratis kage kan du nu få, når den nye bager, Adams, åbner i morgen, fredag 15. juli, på Vesterbro 84.

Her er alt lavet fra bunden af Mihaela Pristavita, der er kvinden bag det nye konditori og bageri, Adams. Sammen med datteren, Georgiana Pristavita, skal hun drive den nye forretning, hvor du kan få kager fra Grækenland, Frankrig, Italien og Rumænien.

- Min mor har rejst meget og er meget kreativ, så derfor laver vi kager fra flere lande, siger Georgiana Pristavita.

Blandt andet vil Adams sælge lagkager og små tapas-kager, og her er det sidstnævnte, du kan komme og hente en smagsprøve på ganske gratis i morgen.

- Vi håber, folk vil tage godt imod vores kager, og vi glæder os enormt meget til at forsøde kundernes dag, siger Georgiana Pristavita.

Der vil være til gratis kage til de første 50-60 kunder i morgen, der er åbent klokken 10.00-18.00. Fremover holder Adams åbent i samme tidsrum mandag-fredag og om lørdagen 08.00-13.00.

Foruden kager vil du også kunne købe friskbagte rundstykker og frokostsandwiches, ligesom du også vil kunne finde kaffe og smoothies på menuen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...