Bryggeriet fejrer, at kundernes opbakning har sendt virksomheden styrket ud af coronakrisen

AALBORG: Vi gi'r en bajer - kom til fadølsfest og dåse-release.

Sådan lyder invitationen fra Bad Seed Brewing, der vil sige tak for opbakningen til de mange kunder, der benyttede sig at muligheden for at få dåseøl bragt til døren, da coronakrisen betød nedlukning.

- Der har virkelig været gang i forretningen, selv om de restauranter og caféer, vi normalt leverer til, var lukkede, siger ejer Fredrik Hector Schmidt.

- Vi er kommet styrket ud af krisen, og fremtiden har aldrig set lysere ud for vores bryggeri.

Det skyldes især, at mange nye kunder - også i nye byer - tog imod tilbuddet online om at få dåseøl leverer på dørtrinnet.

Tina Larsen
Fredrik Hector Schmidt åbner hanerne og byder på fadøl. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Derfor vil vi gerne sige tak ved at byde på gratis fadøl, nu hvor vi igen gerne må samles i lidt større flokke, siger Fredrik Hector Schmidt.

Han er ikke i tvivl om, hvad der har gjort en forskel for bryggeriet i Gudumholm.

- Vi var hurtige til at omstille os og finde ud, hvad vi kunne gøre for at få det bedst mulige ud af en ny situation, siger Fredrik Hector Schmidt, der blandt andet har lagt ekstra energi i sin webshop.

- Og især hjemmeleveringen af dåseøl var en god satsning, vi er blevet mere kendt i byer, hvor vores øl ikke tidligere blev solgt. Samtidig oplever vi øget efterspørgsel i butikkerne, der du bestiller mere hjem end tidligere.

Bryggeren sover da også godt om natten.

- Jeg er meget glad og tilfreds med måden, vi har gjort det på.

Bad Seed Brewing åbner dørene og hanerne lørdag 18. juli fra klokken 12 til 16, hvor alle er velkomne til at kigge forbi til en fadøl på husets regning.

Ved samme lejlighed frigiver bryggeriet en stribe frisktappede dåser, som kan købes med hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...