Friis hæver desuden priserne med to kroner i timen, når der igen kan tages penge for p-pladserne

AALBORG: Kommer du til midtbyen i bil, så kan det være svært at finde billig parkering. Men lige nu kan du holde gratis i den store p-kælder under Friis Shoppingcenter. Det skyldes, at centeret lige nu er ved at skifte operatører på sine p-standere, fortæller Henriette Sønder, der er Center Manager.

- Det er gratis at parkere lige nu, for vi er ved at udskifte vores systemer, der registrerer parkeringen. Hvis alt går efter planen, er de nye betalingsstandere klar mandag 16. maj, fortæller hun.

Det betyder altså fri parkering lige i centrum resten af ugen.

Hæver priserne

Når de nye betalingsstandere igen er oppe at køre, vil der blive justeret lidt på priserne.

- Vi har jo også løbende driftsudgifter, der skal dækkes ligesom alle andre, så vi har besluttet at hæve priserne med 2 kroner i timen, fortæller Henriette Sønder.

Det betyder altså, at kunderne fra næste uge kan forvente at parkere den første time gratis - og derefter betale 14 kroner i timen for at holde i Friis' p-kælder.

- Det bliver stadig et kamera, der aflæser nummerpladen, når bilerne kører ind, og betalingsautomater ved udgang. Vælger man at betale over app, så er det dog en ny app, som man skal bruge. Det er den eneste forskel, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...