Igen i år kan du opleve en firmafest i grønne omgivelser med frisk luft og fysisk aktivitet til DHL Stafetten, og som noget nyt kan man træne sig op til dagen

AALBORG: DHL Stafetten forløber endnu engang over tre dage i en af årets luneste måneder og er blevet en tradition for mange firmaer på niveau med sommerfesten og julefrokosten. Arrangementet er i år 27., 28. og 29. august.

Over 18.000 deltagere

I rigtig mange år har store og små firmaer samt privatpersoner mødtes til DHL Stafetten i Kildeparken i Aalborg. Sidste år deltog over 18.000 over tre dage, hvor der enten blev løbet 5 kilometer stafet eller gået 5 kilometer.

DHL Stafetten blev i tidernes morgen afholdt på Skydebanevej i Vestbyen, med cirka 750 deltagere, og i år 2003 blev den for første gang afholdt i Kildeparken i Aalborg. Siden da er antallet af deltagere eksploderet. DHL Stafetten strækker sig nu over 3 dage og bidrager med en aften i festens tegn i én af Aalborg pæneste og mest centrale parker.

Allerede nu har 9.000 deltagere meldt sig til årets DHL-stafet, og der er god aktivitet i forhold til at leje telte, som også i år er muligt gennem Aalborg Atletik & Motion. Derfor opfordrer vi de firmaer, som gerne vil deltage, til at være hurtigt ude, siger Lars Johansen, som er event- og udviklingschef hos Aalborg Atletik & Motion.

DHL stafetten er blevet en populær måde at samle virksomheders ansatte. Privatfoto

Nye tiltag

Der er mulighed for at vælge mellem 5 x 5 kilometer stafet, hvor der løbes i hold eller en 5 kilometer walk-rute. I år er der dog kommet en ny forbedret løbe- og walk-rute og skiftezonen er blevet væsentlig større samtidig med, at der er kommet neutral tidtagning i skiftezonen. Det betyder, at man har tid til at finde sine kollegaer i skiftezonen, uden at det påvirker tiden.

- I år vil der også være underholdning langs løberuten, så de mange løbere kan få et ekstra boost på turen. Eftersom der sidste år var mange, som valgte at gå ruten, har vi i år valgt at justere walk-ruten, så vores deltagere undgår Hobrokrydset, kan føle sig trygge på turen rundt i Aalborg og fokusere på at nyde aftenen med deres kollegaer, siger Lars Johansen.

For første gang præsenterer Aalborg Atletik & Motion også gratis gang og løbetræning i Kildeparken op til DHL Stafetten. Så kan man få prøvet kræfter med DHL-ruten både walk og løb inden stafetten. Det er hver onsdag klokken 17.00 – 18.00 fra 10. april, og det er gratis og uforpligtende. Der vil være dygtige instruktører, rutevisning og træning for alle niveauer. Man kan finde alle informationerne i Facebookgruppen Run ’Fun Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...