Camping 2018 er nu åben i AKKC

AALBORG: Den modne del af campingfolket var i klart overtal, da Nikolaj Holm, direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Anne-Vibeke Isaksen, rejsejournalist, og Kristoffer Hjort, 2. viceborgmester Aalborg Kommune, fredag over middag stod for den officielle åbning af Camping 2018, der f rem til og med på søndag kan opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Campingmessen er Danmarks eneste specialmesse med alt til campinglivet og en lang række spændende udstillere fører sig frem med de seneste nyheder til campingfolket.

Den velbesøgte messe er først og fremmest en markedsplads, hvor der skal handles og sælges.

Som et par camping-entusiaster fra Thisted, der havde turen til Aalborg for at gå på Camping 2018, udtrykte det:

- Vi skal for første gang i år ud med vores campingvogn til påske, og den falder heldigvis tidligt i år. Så er det godt at være helt a’jour med nyheder, samt i det hele taget at få ny viden og inspiration.

Åbningsdagen bød også på to spændende arrangementer. Den kendte rejsejournalist, Anne-Vibeke, gav sit bud på 10 campingperler, både i Danmark og i udlandet, og fortalte om sine mange campingture. Der var stor interesse for at høre om de spændende rejser med campingvogn, og der var fyldt godt op til Anne-Vibekes inspirerende og underholdende foredrag.

Camping og grill hører i den grad sammen sammen, og kok Martin Mygdam og grill-entusiast Anders "Ædedolken" Lang lavede grillshow og delte rundhåndet ud af deres bedste tips og tricks til at grille, når man er på camping.

De charmerende grill-entusiaster kan opleves ved to shows både lørdag og søndag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...