Sussi og Leo Trio skal nok sætte gang i løjerne, når de spiller op ved Årets Julefrokost 2022 i AKKC. PR-foto
Det sker

Grin med Lars Hjortshøj: Skrål med Fyr & Flamme og Sussi & Leo

Stort julebal med op mod 1400 deltagere løber af stabelen i Aalborg Kongres & Kultur Center

22. juni 2022 kl. 06:23

AALBORG: Det bliver et julebal, der vil noget, når Årets Julefrokost 2022 indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC)

Komikeren Lars Hjortshøj styrer som konferencier løjerne, mens den musikalske underholdning bliver leveret af Fyr & Flamme og Sussi og Leo Trio, når arrangementet løber af stabelen lørdag 26. november.

AKKC fortæller i en pressemeddelelse, at hele 1400 feststemte nordjyder ventes at deltage i det store arrangement.

- Årets Julefrokost bliver det ideelle samlingssted for alle, der ønsker en festlig aften i julens tegn. Med et helaftensprogram fra kl. 18, der strækker sig lige fra en lækker julebuffet til de sidste fødder forlader dansegulvet kl. 02.00, er aftenen fyldt med underholdning fra start til slut, lyder det Susanne Kabel, pressechef hos AKKC.

Fyr & Flamme leverer 80'er-nostalgi og moderne dansksproget pop. PR-foto

Det er restaurant AKKC by MEST, der står for de lækre retter på julebordet, som naturligvis indeholder de kendte julefavoritter, og under middagen spreder en dj julestemning fra scenen.

Efter den festlige julemiddag går Sussi & Leo Trio på scenen.

Det populære par underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på - lige fra Smoke on the Water til Sikke en Fest, og salen kommer dermed med sikkerhed til at koge af syng-med og højt humør.

Det høje humør fortsætter, når Jesper Groth og Laurits Emanuel, alias Fyr & Flamme, indtager scenen senere på aftenen.

Den tændte duo leverer blandt andet sit kæmpe grandprix-hit Øve os på hinanden. Fyr & Flamme er et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen. Derudover er de også kendt for hits som Menneskeforbruger og Kamæleon.

Lars Hjortshøj, en af Danmarks mest populære komikere, er konferencier på aftenen. PR-foto

- Årets Julefrokost har fokus på god underholdning hele aftenen, og til at stå for sjove indslag og at binde hele aftenen sammen, står selveste Lars Hjortshøj klar. Lars Hjortshøj er en af Danmarks sjoveste og mest kendte komikere og er blandt andet kendt fra Casper & Mandrilaftalen, Klovn og Live fra Bremen, fortæller Susanne Kabel.

En dj vil sørge for at dansegulvet er fyldt i koncertpausen og fra kl. 23, når den sidste koncert er forbi. Her vil der være en skøn blanding af juleklassikere, moderne hits og alle de gode gamle sing-along-songs.

Billetter til Årets Julefrokost i AKKC/Aalborghallen lørdag 26. november sælges fra i dag onsdag 22. juni kl. 10.

Annonceret indhold

Nyeste