Event Aalborg Comedy Club er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp for at støtte op om landsindsamlingen i november

AALBORG: I morgen, onsdag 31. oktober, åbner Event Aalborg Comedy Club dørene op til comedyshowet Victor Flygter Hjemmefra med komiker Victor Lander, der også er kendt for sin rolle som Søn i tv-serien Sikker og Søn på DR Ramasjang.

Helt særligt for dette show er, at en del af billetsalget vil gå til Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling. Indsamlingskoordinator i Aalborg Simone Nielsen er nemlig gået sammen med direktør hos Event Aalborg Matias Drejer, der gerne vil støtte verdens flygtninge.

- Det er dejligt at se, at der er så god opbakning i Aalborg, og at virksomheder som Event Aalborg gerne vil støtte en god sag. Jeg oplever, at der er stigende interesse for landsindsamlingen, og jeg tror, at de mange tiltag, vi har sat gang i, har øget folks opmærksomhed, siger Simone Nielsen, der er indsamlingskoordinator i Aalborg.

Hun har sammen med Therese van Toornburg og Helen Tesfazion i månedsvis kæmpet for både at skabe opmærksomhed om landsindsamlingen og mobilisere indsamlere, som vil bruge tre timer på gaden for Dansk Flygtningehjælp søndag 4. november. Det er nemlig vigtigt, at nok går på gaden, fortæller hun.

- I hele Aalborg Kommune er der tilmeldt 455 indsamlere, hvilket betyder, at vi stadig mangler indsamlere til 362 ruter. Hvis vi får dem besat, kan vi få det maksimale ud af vores landsindsamling og dermed hjælpe flest muligt mennesker på flugt i verdens brændpunkter, siger Simone Nielsen.

Camilla Gammelgaard
Event Aalborg Comedy Club i Maren Turis Gade danner rammen for showet. Arkivfoto: Bent Bach

På flugt hjemmefra Victor Flygter Hjemmefra er et show, der handler om en rejse, som involverede en skilsmisse, kærestesorger og hvor fristelsen for at flygte til en ny by var for stor til at lade gå.

Med sit show vil Victor Lander samtidigt gerne bidrage til Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling for at hjælpe mennesker på flugt.

- Jeg har altid ment, at det er vores pligt som mennesker at hjælpe dem på flugt - og det kan folk i Aalborg også gøre ved at støtte showet, forklarer han.

En del af billetsalget vil gå til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter. I år går pengene blandt andet til at hjælpe det forfulgte mindretal rohingyaerne i verdens største flygtningelejr i Bangladesh, syriske flygtninge i og omkring Syrien og Yemen, hvor borgerkrig og sult betyder, at 20 millioner mennesker har brug for nødhjælp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...