Der er lagt op til store koncertoplevelser med dans, skål og skrål foran scenen, lyder det fra arrangøren

AALBORG: Tuborg og Muskelsvindfonden kan nu løfte sløret for de to næste navne, som vil optræde på Grøn til sommer.

Det drejer sig om rocklegenderne D-A-D, der tager på intet mindre end deres 9. tur rundt med den grønne karavane, og den dansk-walisiske hitmaskine Drew Sycamore, som er med for første gang. Det skriver Grøn i en pressemeddelelse, der også fortæller, at der er lagt op til to store koncertoplevelser, hvor det grønne publikum kan se frem til både dans, skrål og skål foran scenen.

I år er det 40 år siden, D-A-D blev dannet og med med sange som ”Bad Craziness”, ”Sleeping My Day Away”, ”Riding With Sue” og “Grow or Pay” har bandet leveret utallige rockhits, som danskerne kan glæde sig til at opleve, når bandet til sommer igen optræder på Grøn.

Tina Larsen
Du kan glæde dig til et ægte rockcirkus på Grøn med D-A-D som et af hovednavnene. PR-foto

- D-A-D og Grøn har fulgtes ad i mange år, og vi glæder os meget til at være med igen. Grøn er en kæmpe fest, som også gør en stor forskel for rigtig mange, og hvor der er plads til alle - det er noget af det mest særlige ved at spille på Grøn. Vi har tænkt os at overbyde os selv denne gang, og det bliver fuldstændig sindssygt! Et kæmpe rockcirkus med det allerbedste fra D-A-D, lyder det fra bandet i pressemeddelelsen.

Drew Sycamore høstede to Danish Music Awards i kategorierne ’Årets danske solist’ og ’Årets danske radiohit’ for ”45 Fahrenheit Girl”, og hun har netop vundet tre GAFFA-priser.

Hun fortæller forventningsfuldt om sin grønne debut:

- Min første oplevelse med Grøn var i 1997, hvor jeg så Aqua, og bagefter gav Lene autografer bag et hegn, og jeg stak hånden ud mod hende, og hun tog den. Min hjerne eksploderede. Det var det største øjeblik i mit liv dengang. Nægtede at vaske hånden resten af dagen. Nu får jeg lov til at stå på den samme scene som Aqua-Lene gjorde dengang, og jeg er så overdrevet beæret. Full circle moment. Og jeg glæder mig til at møde alle, der kommer og fester med os: De frivillige, kunstnere, musikere.

D-A-D og Drew Sycamore slutter sig til Tessa, Carpark North og Andreas Odbjerg, der allerede er offentliggjort på årets Grøn-tour.

Grøn vil i løbet af de næste uger løfte sløret for en række nye navne, der også slutter sig til årets line-up.

Grøn er her i området 24. juli på Trekanten ved Hvorup Kirkevej i Nørresundby. Du finder mere info og kan købe billetter på groenkoncert.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...