Efter to aflysninger kommer Grøn Koncert endelig tilbage til Aalborg til sommer

AALBORG: To år i træk har Grøn måtte aflyse den velkendte danske sommerturné på grund af Covid-19.

Derfor er koncertarrangørerne, der består af Muskelsvindfonden og Tuborg, ekstra glade for at offentliggøre, at der igen bliver fest og live-musik, når Grøn vender tilbage til Aalborg den 24. juli 2022.

Festivalgæster og frivillige kan godt begynde at glæde sig til at karavanen med artister og arrangører lægger vejen forbi hele otte danske byer på deres velkendte sommerturné, og de sørger som sædvanligt for god musik, læskende drikkevarer og ægte Grøn-stemning.

Theis Petersen er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, og han synes, at det er helt fantastisk endelig at kunne melde en dato ud igen:

- Efter at festivalen sidste sommer blev aflyst for andet år i træk, hungrer vi efter at skabe den helt særlige Grøn-stemning sammen med vores gæster og vores frivillige. Vi er desuden i fuld gang med at stable et fedt line-up på benene, som vi glæder os helt vildt til at afsløre… Det må dog vente lidt endnu, siger han i en pressemeddelelse.

Grøn Koncert kommer til Aalborg søndag 24. juli. Billetterne er ikke sat i salg endnu, men drømmer du om at give en koncert i julegave, kan du læse mere og købe et gavekort til arrangementet her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...