Martin Sørensen (th.) og Martin Pedersen (tv.) cykler i øjeblikket ud cirka to gange ugentligt med bestillinger i Aalborg-området. Foto: Henrik Louis
Shopping

Grøn og gratis levering: 2 x Martin cykler ud med varerne

Det aalborgbaserede, bæredygtige tøjbrand Laslity tyer nu til jernhesten, når der lander lokale bestillinger

01. september 2020 kl. 18:08

AALBORG: - Der er jo ikke noget argument for, at det ikke er genialt. Det er bedre for miljøet og sundt for os.

Sådan lyder det samstemmende fra de to unge mænd bag Laslity, Martin Sørensen og Martin Pedersen, om tiltaget med at cykle ud til de lokale kunder og levere bestillingerne personligt.

Det hele startede i januar 2018, hvor Martin Sørensen stiftede det på daværende tidspunkt Sockit, som følge af et nytårsforsæt. Senere ændrede han navnet til Laslity og fik navnebroren Martin Pedersen med på vognen og sammen driver de nu webshoppen Laslity.com, hvor de sælger tøj og tilbehør i bæredygtigt bambus. Sortimentet tæller blandt andet T-shirts, solbriller og strømper, hvoraf sidstnævnte er den store bestseller i skrivende stund.

Laslity er for nylig rykket i kælderlokaler under Martin Pedersens lejlighed i Vestbyen. Her fra pakker og sender de varerne ud. Foto: Henrik Louis

Kvalitet i højsædet

Firmanavnet er en sammensmeltning af ordene "lasting" og "quality", hvilket også er de værdier, som Martin og Martin ønsker at afspejle i arbejdet med Laslity.

- Det skal være holdbart og af kvalitet, og derfor har vi også prissat os lidt højere i forhold til mange andre.

Desuden er det bæredygtige perspektiv centralt for de to Martin'er, hvorfor de også har valgt at indføre cykellevering.

- Vi forsøger hele tiden at gøre det grønnere. Det er ikke 100 % grønt samlet set, men vi tror på, at vi tager skridt i den rigtige retning, og det er den tankegang, vi gerne vil have, at danskerne begynder at få, siger Martin Pedersen.

Da Martin Sørensen startede firmaet i 2018, var det med sokkeclips lavet af genbrugsmateriale som eneste vare på webhylden. Foto: Henrik Louis

Vil gerne til midtbyen

Spørger man de to unge mænd, hvad fremtidsplanerne med Laslity er, så er der både et svar klar for nærmere fremtid og de næste par år frem.

- Planen er, at vi skal have undertøj med i sortimentet i år. Trusser, underbukser og en top. Vi vil gerne åbne en butik med både kontor og lager i midtbyen, men lige nu er sortimentet for småt. På sigt skulle det gerne være sådan, at man kan gå ind i vores butik og blive klædt på fra top til tå uanset sæson.

Sådan lyder svaret fra Martin Pedersen og kompagnonen supplerer.

- Best case scenario er, at vi har en butik i de fire største danske byer, hvor alt webshop kører fra, så vi er uafhængige af fragtfirmaerne. Vi tror og håber, at folk bliver så glade for Laslity, at de gerne vil besøge butikken, hvis de bor længere væk, end vi kan nå på cykel.

Makkerparret har set sig varme på Gravensgade som adresse til en fremtidig fysisk butik og forventningen er, at butikken bliver en realitet i 2022. Foto: Henrik Louis
Annonceret indhold

Nyeste