Miljøforkæmpere går i aktion for klimaet på Jordens Dag

AALBORG: Hvis du skal en tur rundt i Aalborgs midtby i morgen, er der stor chance for, at du render ind i en flok højtsyngende aalborgensere iklædt ens grønne veste.

De kommer fra organisationerne Den Grønne Ungdomsbevægelse Aalborg og Aalborgs Grønne Hjerter, og de går på gaden, fordi det i morgen er Jordens Dag - en årlig international begivenhed, der er blevet markeret siden 1970 med det formål at gøre opmærksom på verdens miljøproblemer.

Formålet er det samme i år, hvor deltagerne i marchen vil gå gennem byen, mens de synger klimasange, uddeler flyers og i det hele taget gør, hvad de kan for at komme i dialog med folk.

- Det er vigtigt, at vi hver især tænker over vores forbrug i dagligdagen. Det vil vi rigtig gerne snakke med folk om - men det bliver altså uden løftede pegefingre, siger Bitt Juul Jensen fra Aalborgs Grønne Hjerter.

Klimaaktivisterne mødes i morgen, 22. april, foran Musikkens Hus ved skulpturen "Unbearable", før de i samlet flok bevæger sig ud i byen fra klokken 15 til 16.30. Alle, der har lyst, er velkomne til at gå med.

LÆS OGSÅ: Særsyn på havnen: Fem tons tung isbjørn bliver spiddet i kunstnerisk klimaprotest

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...