Den nye grønne café er ved at være klar til at slå dørene op i Friis Shoppingcenter

AALBORG: Endnu et madkoncept er klar til at rykke ind i Friis Shoppingcenter. Efter stor succes med konceptet i flere af landets større byer og placeringer i bl.a. Kolding Storcenter og Bruuns Galleri, åbner D’let - Det Grønne Køkken og Thai Take Away nu også i Friis Shoppingcenter. De tyvstarter allerede onsdag 29. august, hvor de byder på gratis mad i to timer.

SU-venlige priser

Blot en uge efter åbningen af Anettes Sandwich er Friis Shoppingcenter klar til at tilbyde endnu mere mad til aalborgenserne. D’let - Det Grønne Køkken og Thai Take Away, der er kendt flere steder i landet for deres grønne fastfood og autentiske thaimad af høj kvalitet til SU-venlige priser, åbner nu deres første restaurant i Aalborg i Friis Shoppingcenter.

Den officielle åbning er torsdag 30. august, men dagen før byder de traditionen tro på gratis mad fra klokken 12 til 14, så alle kan smage de mange forskellige thairetter og den store salatbar.

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at smage vores mad, og efter stor interesse gentager vi succesen, når vi åbner i Friis Shoppingcenter, siger indehaveren Claus Juul.

Han har efterhånden åbnet en del restauranter rundt i Danmark, og den i Aalborg bliver kædens syvende.

- Idéen med at dele gratis mad ud har været enormt populær de andre steder, så vi forventer det bliver et mindst ligeså stort tilløbsstykke her, fortæller den forventningsfulde indehaver.

Frisk buffet og minimal madspild

D’let har noget til enhver smag og henvender sig især til nordjyder, som ikke vil gå på kompromis med sundhed i en travl hverdag.

- I vores buffet kan man blande sine yndlingsretter. Vi tilbyder mere end 60 forskellige salater og grøntsager, flere varianter af thairetter og et stort udvalg af kød, siger Claus Juul.

Samtidig er alt friskt, da der er komplet udskiftning i buffeten flere gange dagligt, og D’let gør meget for at undgå madspild. Derfor er de bl.a. med i Too Good to Go app’en med deres eksisterende restauranter og kommer også til at være det i Friis Shoppingcenter. Her vil det være muligt at hente aftensmad til en rigtig god pris i et kvarter efter lukketid, hvis man har app’en.

D’let åbner på plan 1 overfor Envii.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...