Ismutter og Søsterguf vender tilbage til marts - og de lover allerede nu, at de har flere nyheder med

AALBORG: Det er med blødende hjerte, at Ismutter og Søsterguf aflyser julen i Guf & Kugler i Slotsgade i år. I morgen, lørdag 17. oktober, er sidste åbningsdag i sæsonen 2020.

- Ingen må være i tvivl om, at vi elsker julen og at forkæle vores isnydere, men pladsen er simpelthen for trang til julestue i isbutikken i Slotsgade, når vi skal holde afstand på grund af corona, siger Ismutter, Charlotte Korsholm. Hun driver Guf & Kugler i midtbyen samt Nibe med sin søster Marianne Korsholm Borum, Søsterguf.

- I forbindelse med sidste åbningsdag i år kommer Søsterguf forbi, og hun har masser af vores hjemmelavede romkugleis med, lover Ismutter.

- Vi kommer helt sikkert til at savne isnyderne i Aalborg, men nu vil vi bruge de kommende måneder på at udtænke nogle nye og spændende tiltage. Vi kan allerede nu love, at vi har flere nyheder med, når vi åbner igen i marts i Slotsgade.

Tina Larsen
Ismutter og Søsterguf glæder sig til at fejre jul med dig i Guf & Kugler-ishuset i Nibe. Privatfoto

Hører du til dem der også er vilde med julen og hyggen hos Guf & Kugler så fortvivl ikke; I år flytter de nemlig julen til deres meget større ishus i Nibe, hvor du kan glæde dig til flere julestuer - der naturligvis rummer alt hvad et julehjerte begærer af både sødt og godt.

Du skal i øvrigt være opmærksom på, at Guf & Kugler i Nibe er lukket i næste uge - uge 43 - for at gøre klar til den helt store julefest der begynder den efterfølgende uge.

Tina Larsen
Der er lagt op til masser af hygge, når de jule- og isglade søstre for alvor tager hul på julen i uge 44. Privatfoto

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...