De hentede masser af medaljer ved VM i Kina

AALBORG: Det var glade, men trætte verdensmestre fra Gug Rope Skipping, som sent mandag aften landede i Aalborg Lufthavn og blev modtaget med champagne og snacks af et halvt hundrede pårørende og venner. Og der var god grund til at hylde pigerne. Ved VM i Kina hentede de 15 piger fra Gug fire guldmedaljer, to af sølv og to bronzemedaljer.

Gug-holdet i aldersklassen 15+ strøg helt til tops og tog to guldmedaljer. Holdet består af Helena Jensen, Anna Enggaard, Cathrine Nygaard, Fie Lindschouw og Pernille Mogensen. Det var i disciplinerne Double Dutch Single Freestyle og Double Dutch Pair Freestyle.

Double Dutch er disciplinen hvor man hopper i to lange, tykke tove, som svinge af holdkammerater - i modsætning til single rope, hvor man har sit eget sjippetov.

I freestyle-konkurrencerne har holdene sammensat et program, hvor der bliver givet point for sværhedsgrad og udførelse.

Også holdet, der består af Cathrine Hansen, Asta Nielsen, Christine Jensen, Eva Skalshøj og Simone Rafn, fik medaljer med hjem. Det blev til sølv i Double Dutch Pair Freestyle, hvor de altså kun blev slået af klubkammeraterne. Og så fik holdet guld i Single Rope Pair Freestyle.

Ved VM-stævnet blev der samtidig holdt Chinese International Open Tournament, hvor endnu et Gug-hold klarede sig rigtig flot. Det er Kirstine Arknæs, Julie Andersen, Mathilde Emmersen, Laura Pedersen og Emma Christensen, der sjippede sig til hele tre medaljer, da de vandt guld i Double Dutch Pair Freestyle, sølv i Double Dutch Single Freestyle og bronze i Single Rope Pair Freestyle.

Ved Masters, som er individuel konkurrence, blev det til en bronzemedalje i Freestyle til Fie Lindshouw .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...