Udvælger du det rigtige tidspunkt og sted, kan du finde farverige cocktails til billige penge

AALBORG: Har din uge været lidt hård at komme igennem, er det en perfekt måde at indlede weekenden med en cocktail eller en fyraftensøl.

Derfor har vi samlet dit overblik over de caféer og barer rundt omkring i byen, som tilbyder happy hour - altså to for éns pris.

Deler du med en ven, kan I altså smage lidt mere af drinkskortet for pengene.

Helt til klokken to

Line Ettinger Julsgaard
Her bliver en espresso martini klar til servering på Café Vesterå. Foto: Café Vesterå

Café Vesterå er en stærk spiller i Aalborg på cocktailfronten. De serverer altid flotte drinks - også selvom de er til den halve pris.

Når klokken slår 21 lukker køkkenet og cafémaden bliver byttet ud med de flotte, farverige cocktails, hvor bartenderne mixer alt fra gin hass til espresso martini - og priserne starter på 98 kroner, mens de dyreste cocktails (dem med mest alkohol i) koster 160 kroner.

Og her kan I faktisk blive hængende det meste af natten og løbe derfra med den halve regning. For happy hour slutter først klokken to om natten, og det giver jer rigeligt tid til at smage på lidt af hvert.

Specialøl i hanerne

Line Ettinger Julsgaard
Der er også happy hour på Café Lunas “beerwall”. Og fredag starter den tidligt. Foto: Café Luna

På Café Luna er det ikke kun cocktails, der er med i happy hour. Det er nemlig også deres store udvalg af øl, hvor du kan få to for ens pris hver torsdag, fredag og lørdag.

- Vi har alt fra klassisk lagerøl til specialøl. Vores cocktails er fra mærket Nohrlund, hvor udvalget er lidt mere snævert, dog nøje udvalgt, siger Amalie Stougaard Jensen fra Café Luna.

Og er du på SU - eller kan du bare godt lide at få meget for pengene - så er Café Luna det helt rigtige sted. For de normale priser er ganske fornuftige - en mojito koster for eksempel 69 kroner.

Torsdag og lørdag kan du få happy hour fra 20.00 til 22.00 - mens fredag allerede gælder fra klokken 14.00 til 22.00

- Fordi fredag kalder på fyraftensøl eller drink, siger Amalie Stougaard Jensen.

Aperol til en skarp pris

Line Ettinger Julsgaard
De røde drinks finder du alle på menukortet på Café Klostertorvet. De har dog også drinks i mange andre farver. Foto: Café Klostertorvet

Også på et af byens helt gamle, klassiske caféer, Café Klostertorvet, finder vi happy hour tilbuddet på menuen.

Hver torsdag til lørdag mellem klokken 20-22 kan du selv vælge efter pengepungen mellem tre priskategorier - du kan nemlig få to cocktails for enten 80, 90 eller 100 kroner.

I den billige ende finder vi en altid smukke og velsmagende italienske aperol spritz, mens der i 100-kroners kategorien er lækre cocktails som old fashioned eller granatæble margarita.

Mojitos i alle afskygninger

Line Ettinger Julsgaard
På Café Min Olivia kan du finde mange versioner af mojitos. Foto: Café Min Olivia

Endnu en café melder sig på happy hour-banen på Vesterå. Her ligger Café Min Olivia, der også har happy hour med et stort udvalg af forskellige drinks til en rigtig fornuftig pris.

- Happy Hour hos os indebærer to ens cocktails for 99 kroner. Vi har 21 forskellige drinks at vælge i mellem som blandt andet indebærer mojitos med forskellige smage, lyder det fra personalechefen fra Café Min Olivia.

Også her kan man slippe med halv regning helt til de lukker og slukker. For happy hour starter hver dag klokken 19 og slutter først igen, når caféen lukker klokken to om natten i weekenden.

Asiatisk specialiteter

Line Ettinger Julsgaard
På Catch Sushi Bar starter happy hour klokken 20.30. Foto: Catch Sushi Bar

Et stenkast fra Café Vesterå ligger Catch Sushi Bar. Og selvom navnet måske mere indikerer, at du kan spise dig godt mæt i den japanske delikatesse, så er et af deres specialer også cocktails.

Her kører de også med happy hour-konceptet: For 130 kroner kan du få to ens cocktails.

På cocktailkortet finder du blandt andet den lyserøde sag med navnet “Rhubarbalicious”, der er en signatur-cocktail. Den har en frisk smag af rabarber, citron og er - ifølge dem selv - et lækkert kick fra asien.

Fredag og lørdag starter happy hour på Catch klokken 20.30 og varer en glad time.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...