Vejarbejdet ved krydset Ny Nibevej og Hobrovej er netop afsluttet. Nu tager Aalborg Kommune hul på ny strækning. 
Guide

Nu bliver Indkildevej gravet op - og sådan kommer ud udenom

Skal du til midtbyen, Skalborg, Nibe eller Svenstrup? Her er anbefalingerne, så du kommer udenom det værste trafikkaos

04. juni 2023 kl. 06:04

AALBORG: Hobrovej er i forvejen en central, trafikal åre i Aalborg, og siden april har Aalborg Kommune været i gang med at separatkloakere. 

Den gode nyhed er, at første etape, som primært har været på strækningen mellem Ny Nibevej og Hobrovej, lakker mod enden. 

Nu tager kommunen så fat på næste etape, som går i gang i begyndelsen af næste uge.

Indkilde-vej bliver næste etape

- Når vi starter på etape 2, så vil det fortsat give store problemer for afvikling af den kørende trafik, hvis man vælger at tage rampen fra Egnsplanvej til Indkildevej forbi Meny og Garant, lyder det fra Kjeld Kristensen, der er teknikumingeniør på projektet.

Vejarbejdet er i alt delt op i tre etaper. Nu tager Aalborg Kommune fat på anden etape.

Så fra uge 23 vil du opleve, at vejarbejdet flytter til Indkildevej. Og for at undgå massiv kø og unødvendige irritationer i trafikken, giver vi dig her et overblik over, hvordan du sniger dig udenom.

Hvis du skal ind til midtbyen, skal du fortsætte ad Egnsplanvej ind mod Aalborg.

- Man kan eventuelt dreje af ved det første signalanlæg mod Aalborg Øst, lyder det.

Til og fra Skalborg, Svenstrup og Nibe 

Hvis man derimod skal til og fra Skalborg, Svenstrup og Nibe, lyder anbefalingen at bruge afkørsel 29 på E45 lige syd for Svenstrup - særligt i myldretiden om morgenen og eftermiddagen. 

Planen for vejarbejdet er, at der nu skal ændres på den eksisterende midterhelle, og antallet af kørebaner skal udvides ind mod Meny, Garant, Flügger og Ulfs Bolighus. 

Der skal blandt andet også ske fornyelse af skilte og afmærkning.

Vejarbejde året ud

Og du bliver nok nødt til at vænne dig til de nye omkørsler, for når denne etape er i mål - cirka til oktober - tager Aalborg Kommune hul på en tredje og sidste etape. 

- Disse trafikale problemer vil desværre fortsætte det meste af året, da vi først er færdige med ombygningen af Indkildevej frem til og med rampen til Egnsplanvej sidst på året, lyder det fra Kjeld Kristensen.

Annonceret indhold

Nyeste