Musikforretningen slår snart dørene op - se her hvor og hvornår

AALBORG: Er du vild med guitar - eller måske vil du gerne eje en ukulele? Så kan du glæde dig til mere plads og nye varer, når musikbutikken Guitaristen snart slår dørene op på Boulevarden.

- Der er dobbelt op på plads i forhold til min tidligere forretning i Borgergade, siger ejer Frank Frank.

- Jeg har valgt at flytte Guitaristen, fordi der er meget vejarbejde i området også den kommende tid. Det du'r ikke, at man ikke kan høre sin egen guitar, når man spiller.

Frank Frank er selv musiker, og derfor står han klar med både råd, vejledning og et tilbud om undervisning, når du besøger hans musikbutik i lokalerne, hvor der tidligere var genbrugsbutik.

- Jeg viser gerne kunderne, hvordan man stemmer en guitar, slår en akkord eller laver et greb.

Flytningen skal også ses som et udtryk for, at Frank Frank stadig gerne vil supplere webshoppen Guitaristen.dk med en fysisk forretning.

- Det gik rigtig godt, da vi åbnede efter nytår. Kunderne er især turister og familier, hvor det også ofte er børnene, der gerne vil spille guitar, siger han.

- Men det er klart, at corona har været en udfordring.

I butikken finder du især forskellige varianter af guitar, ukulele og tilbehør - og som noget nyt også harmonika og digitalt klaver.

- Og fremover kan det gå i alle retninger, siger Frank Frank.

- Jeg har som nævnt meget plads, og jeg finder ud af, hvad den skal bruges til, når kunderne kommer - og jeg ved, hvad de gerne vil have.

Guitaristen åbner på mandag 28. september klokken 12, adressen er Boulevarden 21 i kælderen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...