Camilla Behr Carlsen fra House of Concrete har for nylig deltaget ved verdens største Poledance-konkurrence indenfor hendes disciplin

AALBORG: Det kræver hård og intens træning at nå til tops i enhver sportsgren, og det gælder ikke mindst, hvis man vil være verdens bedste til poledance.

Det ved Camilla Behr Carlsen, som i forvejen er tredobbelt danmarksmester, efter hun vandt Danish Nationals i både 2016, 2017 og 2018. Hun er til daglig underviser i poledance hos House of Concrete i Vestbyen, som hun også ejer halvdelen af. Det betyder, at hun bruger imponerende 30 timer om ugen på polestængerne, og det har endnu en gang båret frugt. Denne gang ved Pole Theatre World i England, som er den største konkurrence indenfor artistisk poledance.

- Det var mega fedt at være med. Det var jo sammen med rigtig mange af de mennesker, jeg ser op til. Det var virkelig stort både at stå på scenen med dem og møde dem. Det er generelt en god og meget velorganiseret konkurrence, fortæller Camilla Behr Carlsen.

Camilla Gammelgaard
Her ses Camilla Behr Carlsen på scenen ved Pole Theatre World i England. Privatfoto

Hun vandt i kategorien Pole Art Pro, og derfor kan hun nu kalde sig verdensmester.

- Det er første gang, jeg har været med til så stor en konkurrence, så jeg havde faktisk ingen forventninger på forhånd, men jeg havde et mål om at lave et show og en fed optræden, som folk ville kunne huske bagefter, siger Camilla Behr Carlsen.

Derfor blev hun også noget overrasket, da det var hendes navn, der blev råbt op som vinderen i kategorien.

- Der var jeg lidt i chok. Jeg stod ved siden af en rigtig dygtig fyr, som jeg troede, ville vinde. Men det er da mega fedt, og det er et kæmpe kompliment, siger Camilla Behr Carlsen.

Camilla Gammelgaard
Camilla Behr Carlsen underviser til daglig i House of Concrete i Vestbyen, som hun også ejer halvdelen af. Arkivfoto: Torben Hansen

Der var mange herhjemme, som bemærkede hendes flotte præstation i England. Da hun landede i Danmark, var der tikket over 200 beskeder ind med lykønskninger.

- Folk omkring mig har reageret helt vildt på det. Jeg tog flyet hjem tidligt om morgenen, og da jeg landede og tændte min telefon, væltede det ind med beskeder og lykønskninger på de sociale medier. Alle kommer også hen og siger tillykke til mig, men jeg er blevet lidt nordjyde efterhånden, så jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal gøre af mig selv, når det er, griner hun.

Camilla Behr Carlsen har altså opnået noget af det største indenfor sin sportsgren, men hun fortæller, at der er flere store internationale konkurrencer, som hun kan stille op til i fremtiden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...