Gustaf Ljunggren spiller sammen med Emil de Waal på Huset torsdag aften 8. marts

AALBORG: Vi husker Gustaf Ljunggren som kapelmesteren i Anders Lund Madsen "Det nye talkshow" på DR1. Torsdag aften 8. marts kl. 20 kan den musikalske svensker opleves på Huset i Aalborg, hvor han giver koncert sammen med Emil de Waal.

Her i 2018 har Emil de Waal og Gustav Ljunggren 20 års jubilæum som musikalske makkere. De har spillet med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Genrerne er alt fra nummer et hits på Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina.

Samarbejdet har nu også båret frugt med et stemningsfuldt duoalbum, der netop er udkomme med ny musik på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter, som helt sikkert vil både røre, ryste, swinge og rocke publikum. Alt er indspillet live uden overdubs og mixet i New York af Andy Green (Velvet Underground og John Cale).

Duoen spiller koncerter i et helt nyt koncept, hvor de inviterer lokale talenter på scenen og akkompagnerer dem, lige som de har gjort sammen de sidste 20 år. Således også torsdag aften, hvor der er mulighed for at opleve duoen i samarbejde med en lokal kunstner, der får chancen for at spille sin musik med disse fornemme, legesyge og inspirerende herrer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...