Der er mange hundrede flasker at vælge imellem i baren - se her hvor og hvornår den slår dørene op

AALBORG: Er du vild med whisky? Så er det her måske noget for dig - for om kort tid åbner en ny whiskybar på Hadsundvej.

Manden bag er skolelæreren Rune Holm, der har hele 800 af sine egne flasker kvalitetswhisky at begynde på, når han midt i oktober genåbner den gamle Kahytten i Vejgaard i lysere farver - og nu for whiskynørder. I Whiskybaren vil du kunne få skænket sjældne kvalitetswhisky’er i ekstra store mål til priser fra 40 til 4.000 kroner pr. velvoksent glas.

Whiskybaren Kahytten kommer den nye specialbar til at hedde i respekt for stedets hidtidige historie. Forpagtningskontrakten er underskrevet og de nødvendige tilladelser ved at være på plads, og Rune Holm har i disse dage og uger travlt med at forberede overtagelsen. Kahytten i sin nuværende form lukker ned med udgangen af september, står der i en pressemeddelelse.

- Efter at have kigget på en hel masse ledige adresser i Aalborg er jeg overbevist om, at baren her har den helt rigtige begrænsede størrelse og dimensionering, siger Rune Holm.

Han planlægger efter, at der altid skal være minimum 100 forskellige flasker whisky at vælge mellem. Plus diverse kvalitetsflaskeøl at skylle efter med - samt et begrænset sortiment af andre typer spiritus.

Rune Holm er sikker på, at kunderne er der.

- Først og fremmest fornemmer jeg fra de internetfora, jeg deltager i, at der blandt mange både yngre og midaldrende findes et uopfyldt behov i Aalborg for at kunne mødes et sted med kvalitetswhisky i centrum, siger han.

- Forhåndsinteressen blandt kendere er i hvert fald stor.

Whiskybaren Kahytten finder du på Hadsundvej 11A.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...