Fremover kan du spise og drikke på Havnen på Nibe Festival. Arkivfoto: Martin Damgård
Det sker

Håndbajere og siddepladser i gamle joller: Festival står til søs

Nibe Festival får nyt maritimt område i skoven

18. juni 2019 kl. 09:54

Bølgeskvulp og mågeskrig - midt i skoven.

Skal du til Nibe Festival i år, får du et helt nyt maritimt område at boltre dig i. Området, som ligger, hvor Mexibaren tidligere har været, får navnet Havnen og indeholder både barer og flere madboder.

- Havnen bliver et helt område, der kommer til at emme af havnestemning; der kommer et fyrtårn, der bliver siddepladser lavet ud af gamle joller, der bliver pyntet med diverse ruser, net, bøjer og meget mere, fortæller Jannie Dallgaard, der er afdelingsleder for barer og boder på Nibe Festival.

Netop fyrtårnet, som er lavet af Erhvervsskolerne i Aars, kommer til at have en prominent placering på området. Øverst er det indrettet med både lys og tågehorn, men nederst er tårnet indrettet som bar, hvor gæsterne kan få slukket tørsten.

- I forhold til mad og drikke har vi forsøgt at tænke ud af boksen. Vi oplever tit, at vores gæster logisk nok færdes i grupper, hvor alle ikke nødvendigvis har lyst til det samme på menuen, når vi snakker om mad og drikke. Derfor vil der i havneområdet være syv små ”fiskehytter”, hvor der kan købes mad og drikke for enhver smag, forklarer Jannie Dallgaard.

Med til området er også en vaskeægte havneknejpe Skuden Alba, hvor der bliver lovet fed stemning og masser af håndbajere med sidevogn.

Aalborg Havn og Springeren er samarbejdspartnere på Havnen.

Annonceret indhold

Nyeste