Ida Savkov Østergaard modtog fortjenstmedalje

AALBORG: Aalborg Gardens tamburmajor, cornettist og tamburmajorinstruktør Ida Savkov Østergaard er hædret med Greve Ingolfs Fortjenstmedalje på Landsgardeforeningens repræsentantskabsmøde i Svendborg.

Fortjenstmedaljen uddeles kun til to gardere i Danmark hvert år - en garderdreng og en garderpige.

For at modtage fortjenstmedaljen skal man være aktiv medlem af en garde og have ydet en indsats for at fremme korpsånd, kammeratskab, fælles trivsel mellem gardere og ledere samt ydet en personlig indsats for at dygtiggøre sig på sit instrument.

Ida Savkov Østergaard underviser i Aalborg Garden. Derudover er hun også gardens meget talentfulde og ansvarsfulde majortræner. Hun har ansvaret for træningen af gardens to andre majorer samt for træningen af gardens to major-aspiranter. Også i denne sammenhæng udviser Ida et stort overblik og stor ansvarlighed. At Ida ydermere besidder en stor nordjysk ydmyghed gør kun valget endnu mere fortjent. Sidst, men ikke mindst, er Ida også på landsplan særdeles aktiv, nemlig i Landsgardeforeningens Eventudvalg. Et hverv, hvor Ida forsøger at gøre sin indflydelse gældende med gode ideer og tanker til glæde for hele det danske garderliv. Ved DM for Bygarder 2017 blev Ida kåret til Danmarks næstbedste tamburmajor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...