PR Foto
Livet her

Halloween-gys i biograferne i aften

Der er både en længe ventet forpremiere og en gammel klassiker på plakaten hos Nordisk Film Biografer i Kennedy Arkaden og i City Syd i aften

31. oktober 2017 kl. 14:20

AALBORG: Nordisk Film Biografer inviterer til Halloween i aften, hvor de har to særlige gyserfilm på plakaten i både Kennedy Arkaden og i City Syd. Den ene film er splinterny, og den anden har efterhånden nogle årtier på bagen.

Stor forpremiere

Mange har længe set frem til fortsættelsen på de meget populære gysere i ’Saw’-serien, hvor ofrene dør som følge af vanvittige "spil", de skal gennemføre for at overleve. Nu har man chancen for at se nummer otte i rækken før alle andre, for i forbindelse med Halloween har Nordisk Film Biografer forpremiere på ’Saw 8: Jigsaw’, der ellers først har premiere på torsdag. Kigger man på deres hjemmeside, så finder man denne korte beskrivelse af filmen:

"Flere lig bliver fundet, som alle har været igennem en makaber død. Alle beviser peger på en mand: John Kramer, men hvordan kan det være, når manden, kendt som den psykotiske seriemorder, har været død i over et årti?"

Gammel klassiker

Man kan også vælge at gå i en helt anden retning og tage ind og se en gyser af ældre dato på det store lærred. Begge biografer viser nemlig filmen ’Suspiria’ fra 1977 til en ganske beskeden pris, der i øvrigt inkluderer en øl.

Hvis man ikke lige er klar over, hvad den handler om, så kan man læse den her beskrivelse fra Nordisk Film Biografer:

" Suzy Bannion ankommer til en balletskole i Tyskland. Hun opdager, at skolen er et skalkeskjul for det okkulte og overnaturlige midt i en række af grusomme mord."

Så trænger du til at blive skræmt igennem til Halloween - så kan du jo overveje en tur i de røde biografsæder.

Annonceret indhold

Nyeste