De 6000 startnumre til Aalborg Halvmarathon er væk, måneder før løbet finder sted

AALBORG: Det er kun få timer siden, vi her på aalborg:nu kunne fortælle, at de 12.000 startnumre til Royal Run Aalborg er revet væk.

Og nu må også Aalborg Halvmarathon melde "alt udsolgt". Alle 6000 startnumre til løbet 12. maj er solgt, og også de godt 2000 pladser til gåturen gennem Limfjordstunnelen er for længst væk.

- Det kommer faktisk bag på os, at det er gået så stærkt. Det er lidt overraskende, siger Rune Andersen fra DGI Nordjylland.

Det er første år, at løbet er udsolgt så tidligt. Sidste år kunne man få et startnummer næsten frem til løbsdatoen.

Ud fra den store interesse vurderer Rune Andersen, at man i år kunne have solgt mange flere pladser, end de, der var til salg.

- Men vi er ikke til for at tjene penge. Vores opgave er at lave et godt løb inden for de rammer, vi har. Og de er, at der kun er plads til et begrænset antal deltagere, fordi man skal igennem tunnelen, som kun er lukket i et afgrænset tidsrum, siger han og tilføjer:

- Her til sidst gik det rigtig stærkt med at få solgt billetterne. Det er vores indtryk, at mange har talt sammen og bare har villet det her løb, siger han.

Rune Andersen tilskriver den store interesse for maratonløbet i år, den megen opmærksomhed, der har været på gåruten gennem Limfjordstunnelen i anledning af det trafikale knudepunkts 50 års jubilæum.

Aalborg Halvmarathon - og jubilæumsgåturen - finder sted 12. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...