Sidste år kværnede vinderen 30 tarteletter på 10 minutter - nu har du chancen for at slå rekorden

AALBORG: Har du særlige evner, når det gælder om at spise så meget mad på så kort tid som muligt - og er du oven i købet vild med tarteletter - så er det nu, du skal slå til.

Søndag 1. september holder Bilka nemlig uofficielt Danmarksmesterskab i tarteletspisning - og du kan være med i Bilka Skalborg.

Det er andet år, at varehuskæden laver et DM for sprøde skaller med fyld, og sidste år gik sejren til Klaus Jensen fra Esbjerg, som tog 30 tarteletter med høns i asparges på 10 minutter.

Det er selvfølgelig høns i asparges, der bliver serveret ved konkurrencen. Arkivfoto: Martin Damgård

Konkurrencen er ganske simpel - ti deltagere i hvert varehus konkurrerer om hvor mange tarteletter, de kan spise på 10 minutter. Vinderen af hovedpræmien, et gavekort på 3000 kroner, er den, der på tværs af landets bistroer har nået flest, når tiden er gået. Der er dog også præmier på spil i de enkelte bistroer til dem, der klarer sig gennem flest skaller.

Der kan som sagt kun deltage ti i hvert varehus, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Der bliver åbnet for tilmelding på Bilkas hjemmeside i morgen, 17. august, kl. 9.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...