Du kan sagtens arbejde, imens hænderne er i blød. Foto: Anne Norre Hansen
Livet her

Har du fået sprithænder? Sådan bliver de bløde igen

Nu skal fodcremen på hænderne, og de fedtede handsker skal i brug

01. marts 2021 kl. 17:57

AALBORG: Tørre hænder og duften af vodka er blevet en del af vores virkelighed i disse coronadage. Nærmest per automatik, og uden at tænke over det, trykker vi lystigt på spritdispenserne. Og på samme måde som vi lige skal tjekke lugten af vores egne prutter, tjekker vi duften på spritten. Er det vodka eller en mere mild en af slagsen?

Med al den afspritning er der en overhængende fare for at hænderne tørrer ud. Vi har endnu engang besøgt Carina Jakobsen fra Glow Studio Aalborg for at få gode råd til at tackle tørheden.

- Først har vi det ultimative sæt. Det er sæbe, håndsprit og egentligt en fodcreme. Det lyder måske skørt med en fodcreme til hænderne, men den er langt mere opbyggende end en håndcreme er. Så en fodcreme er god at have i de her tider. Den her fodcreme er så opbyggende, at hvis man putter den på om aftenen, så behøver man ikke bruge så meget om dagen, fortæller Carina Jakobsen.

Her er det ultimative sæt til hænderne. Foto: Anne Norre Hansen

Det er også en rigtig god idé at bruge penge på en god håndsæbe.

- Det vil jeg varmt anbefale, for de billige kan godt udtørre hænderne. Så har vi problemet allerede efter håndvasken. Så vil jeg anbefale håndspritten fra Pudderdåserne, for den trænger ind i hænderne med det samme og der er ingen tequilalugt. Det kan godt være, at der står Pudderdåserne på, men en rigtig mand kan sagtens have den stående, griner Carina Jakobsen.

Et godt tip er at smøre kærestens fødder ind i fodcreme og så beholde den overskydende creme på hænderne.

Til manden med de tørre hænder er der også et sæt

- Der er en scrub til hænderne og kroppen. Den fjerner den døde hud, og det har vi brug for i denne tid, hvor vi gerne vil have cremen til at trænge ind. Jeg har fundet de mest maskuline produkter. Den blå er maskulin på farven og det er duften også. Den dufter af rosmarin, så den er knap så blomstret.

Her er sættet til manden, der lider af tørre hænder. Foto: Anne Norre Hansen

Så den dufter af nummer 12 fra pizzakortet?

- Det kan vi godt sige, hvis du synes. Jeg har også valgt en mere maskulint udseende håndcreme der trænger godt ind. Sidst men ikke mindst har vi handskerne. Dem kan du tage på når du arbejder. De giver pleje til hænderne og du kan tage spidserne af, så du kan skrive på computeren. De er måske ikke så maskuline, men de kan bruges af begge køn, fortæller Carina Jakobsen.

Artiklen her er skrevet med fugtighedsgivende handsker på, og vi kan bekræfte, at det sagtens kan lade sig gøre.

Til kvinden er der naturligvis også et fint sæt

- Der er to håndcremer, den ene er med agurk og den anden er med mandarin. De er superlækre og dufter lidt mere og trænger utroligt godt ind. Der er handskerne også med, og så er der en lille håndsprit. Den er med sheasmør, og trænger derfor ind med det samme. Så når du spritter hænderne, så plejer du dem også, lyder det fra Carina Jakobsen.

Her er sættet til kvinden med de tørre hænder. Foto: Anne Norre Hansen
Annonceret indhold

Nyeste