Fyrer op under livepublikummet i Aalborg november

AALBORG: Har du ikke fået nok af den verdenskendte DJ og producer Martin Jensen, så er der godt nyt til dig. Han har lige givet den gas fra taget af scenetårnet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med showet Me, Myself, Online, og 27. november vender han tilbage til byen med DJ-performancekoncerten Me My Self Live.

Det oplyser AKKC i en pressemeddelelse.

- Alle de online koncerter jeg har lavet med Me, Myself, Online i 2020 og 2021, kan man nu opleve live i den virkelig verden i stedet for at sidde hjemme bag skærmen. Me, Myself, Live er et show, der er brugt rigtig mange timer på. Det var planlagt allerede til foråret 2020. Alt var forberedt, men billetterne nåede jo sjovt nok aldrig at blive sat i salg. Jeg glæder mig til, at vi skal ud på den anden side igen - nu er der forhåbentlig fest, siger Martin Jensen.

Når han indtager AKKC, kan publikum glæde sig til et helt særligt DJ-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers.

- Jeg har valgt at få designet et helt 3D univers ud fra nordisk mytologi, som jeg går meget op i, og synes er en hamrende fed verden - ikke fordi jeg er troende, men fordi jeg synes, det er et sindssygt sejt univers. Det bliver et show med adskillige sceneelementer og et ekstremt tætpakket DJ-performance-set med super sindssyg energi, fortæller Martin Jensen.

Koncerten i Aalborg Kongres & Kultur Center er en af kun to koncerter i Danmark i efteråret, og billetsalget begynder 19. april klokken 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...