15 restauranter i Aalborg er med i en konkurrence, hvor de for under 1000 kroner skal kunne levere et måltid inklusiv vin - og gøre det bedst.

AALBORG: Målet for konkurrencen er at finde ud af, hvor man får den bedste mad til prisen inden for et budget, der hedder 1000 kroner per mand inklusive drikkevarer.

Det skulle være en snild sag for de fleste restauranter, men alligevel er der det benspænd, at måltiderne skal findes på de faste menukort og kræver altså, at man inden for budgettet skal have mindst tre retter med drikkevarer.

Sammen med 22 andre nordjyske restauranter vil maden på de 15 Aalborg-restauranter blive vurderet af en jury på tre personer, som tager rundt og besøger dem ved såkaldte testbesøg. Til slut vælges de to restauranter, der skal dyste til en finale i oktober.

Èn af jurymedlemmerne er navnkundige Claus Bauer, der er kokkefaglærer på EUC Nord i Hjørring.

- Der er efterhånden så mange gode, nytænkende højkvalitetsrestauranter, der for manges vedkommende bl.a. tilbyder ganske betalelige faste sæsonbetonede menuer omkring de 1000 kr. Det er disse menuer, som vi som udgangspunkt vil bedømme og ikke nødvendigvis de dyreste retter, som vi kan finde på á la carte-kort.

Bag konkurrencen står Den Danske Spiseguide, og blandt andre Beierholm og Spar Nord er sponsorer.

Disse restauranter er med:

Bistro59

Textur

Vodskov Kro

Struktur

Alimentum

Fusion

Rositas

Fauna

Applaus

Dejavu

La Locanda

Nam

Urt

Roxana

Det Glade Vanvid

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...