Men de er af kød og blod! Forvirret? Se mere her

AALBORG: I Matas i Bispensgade i Aalborg er der netop ansat tre nye digitale materialister. De skal rådgive direkte fra butikken, når kunderne shopper online. Under corona er Matas’ onlinesalg steget, og det har nu fået Matas til at skrue yderligere op for den digitale satsning.

En af dem er 23-årige Julie Mejlgaard Pedersen, der til daglig er at finde i butikken med sit headset på. Da corona brød ud, arbejdede Julie i Matas i Aalborg Storcenter, hvorfra hun blev sendt hjem for at servicere kunderne digitalt. Den digitale kasket har hun beholdt på siden og er nu blandt Matas’ nye fuldtids digitale materialister.

Aalborg:nu fangede Julie imens hun var på arbejde, og til spørgsmålet om at arbejde som digital materialist svarer hun:

Niels Skovmand
Her svarer Julie. Foto: Screendump

På spørgsmålet om hvordan det bliver modtaget, svarer hun:

- Mange bliver overraskede, når vi for eksempel sender billeder og videoer, fordi de forventer, at det er en robot, der svarer og ikke et rigtigt menneske. Når kunden kan følge med på skærmen, er det noget nemmere, og vi kan også sende et hej og et smil. Og så har kunderne jo også mulighed for at gå tilbage til vejledningen i videoen og se den igen og igen, lyder det fra Julie.

Vi spurgte hende også, om kunderne beder hende om at prøve læbestift, så man kan se farven hjemmefra.

Niels Skovmand
Her er svaret på spørgsmålet om farve på læbestift. Foto: Screendump

Hun oplever, at kunderne online spørger om alt lige fra helse og sundhed til specifikke produkter som f.eks. en mascara, og netop derfor er det så vigtigt at stå ude i butikken, hvor varerne er lige ved hånden. Udover Julie Mejlgaard Pedersen består det nye digitale team i Matas i Bispensgade i Aalborg også af Cimmie Doktor og Carina Bisgaard.

Du kan naturligvis også hilse på Julie og de andre, hvis du besøger butikken i Bispensgade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...