Mathilde Munksø Bentsen og Amanda Juul Jensen har sammen skabt mummum.dk - nu udgiver de også en kogebog. PR-foto: Line Klein
Mad & Drikke

Har du prøvet deres pølsehorn? Nu udgiver Mummum en kogebog

Populære Aalborg-bloggere har samlet deres bedste opskrifter på hverdagsmad

20. marts 2021 kl. 10:02

AALBORG: De scorer højt på deres opskrift på 'verdens bedste' pølsehorn. Ja, faktisk følger op mod 175.000 med på Instagram, når de lægger nye opskrifter på nemme og lækre hverdagsretter ud.

De to Aalborg-bloggere Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen har på få år fået gigantisk succes med deres Mummum-univers. Og nu følger kvinderne op på succesen ved at udgive deres første kogebog med dagligdagsretter, de fleste kan lide.

LÆS OGSÅ: Ungt venindepar har stor succes med madblog

Amanda og Mathilde er fra Asaa og har kendt hinanden siden folkeskolen. På et tidspunkt fik de begge fritidsjob i Asaa Hallen, hvor de langede pommes frites og hotdogs over disken. Siden rykkede de sammen til et cateringfirma og dyrkede deres fælles interesse for mad.

Som vi tidligere har fortalt her på aalborg:nu, lavede de to i 2017 et hyggeprojekt med blandt andet en hjemmeside og en Instagram-profil, hvor de delte ud af deres opskrifter. Ingen af dem havde forestillet sig, hvor stort det skulle blive, men Mummum var født.

De to har kendt hinanden siden folkeskolen og følges ad i mange ting - udover madlavning har de også taget den samme uddannelse. Arkivfoto: Bent Bach

Kvinderne har undervejs begge nået at tage uddannelser i erhvervsøkonomi her i Aalborg. Siden sidste sommer har Amanda arbejdet fuld tid på deres projekt og til sommer følger Mathilde efter.

Kogebogen, som får navnet Mummum Hverdagsfavoritter, er en forlængelse af deres generelle filosofi. Nemlig, at uanset hvor travlt, man har i hverdagen, så er der altid plads til god mad. I bogen kan du derfor blandt andet finde opskrifter på morgenmad, madpakker, bagværk, desserter og aftensmad. Opskriften på de efterhånden berømte pølsehorn, som nærmest er blevet kvindernes varemærke, er selvfølgelig også med!

Det er forlaget Lindhardt og Ringhof, der udgiver bogen. De fortæller i en pressemeddelelse, at den lander i butikkerne 7. april.

Den nye kogebog ligger i forlængelse af kvindernes generelle filosofi om, at uanset hvor travlt man har, har man tid til god mad. Foto: Lindhardt og Ringhof
Annonceret indhold

Nyeste