Nu ser hytte nummer to dagens lys i Aalborg

AALBORG: Pizza Hytten har åbnet endnu en hytte. Midt i en tid hvor alt virker lukket, er der heldigvis noget, der åbner. Nu kan pizzahungrende aalborgensere også få stillet sulten på Reberbansgade 13A, hvor den nye restaurant ligger.

Det er gået stærkt for Pizza Hytten, som allerede i sit første leveår blev kåret som leverandør af ”Århus bedste pizza 2019” og som er blevet vurderet til at være landets bedste til takeaway af Bo Bedre. Senest har Pizza Hytten prydet forsiden af BT med overskriften ”Ny pizzakæde indtager Danmark”. Og det er nøjagtigt, hvad Angelo Zirafi og resten af familien fra Sicilien gør. Omgivelserne er autentiske, historien er troværdig og stemningen er hyggelig. Det er imidlertid lige meget, hvis ikke smagen er i top. Og det er den, det skriver de i en pressemeddelelse.

- Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en gas- og brændefyret stenovn. Det får bevisligt kunderne til at komme igen og igen. Vi har allerede rigtig mange stamkunder - og vi elsker det, fortæller Angelo Zirafi.

Familien fra Sicilien med Angelo i spidsen har fundet familiemedlemmer, venner og bekendte med italiensk baggrund og/eller kærlighed til det italienske køkken, som skal drive restauranterne med opbakning fra hans team.

Angelo Zirafi skulle også lige forbi Aalborgtårnet. Privatfoto.

Den første Pizza Hytten restaurant åbnede i 2019 i Guldsmedgade i Århus og blev hurtigt en succes. Familien lagde stille, roligt og ydmygt ud med et begrænset antal pizzaer om dagen, for at se om konceptet kunne bære. Det kunne det, og fra at have lavet 100 pizzaer om dagen, nåede man op på et stabilt niveau med 500 solgte om dagen. Nu er der så endnu en hytte på listen, og den ligger på Reberbansgade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...