Se de vilde billeder af træet der tårner sig op ved Limfjordsbroen

AALBORG: På toppen af Plaza Aalborg er der blevet rejst et kæmpestort juletræ. Kommer man kørende over Limfjordsbroen, kan man se det store træ lyse på toppen af bygningen. Det er Nørresundby Boligselskab, der står bag træet.

- Efter vi er flyttet til bygningen her ved broen, har vi jo kunnet se direkte over på Hedegaards silobygning. Der er der jo det traditionelle juletræ, og det tænkte vi, at det ville vi gerne gøre efter, lyder det fra direktør for Nørresundby Boligselskab, Lars Emborg.

Hos Nørresundby Boligselskab har man i år gjort ekstra meget for at skabe noget julehygge.

- Specielt i denne mørke tid har vi gjort lidt ekstra ud af juleudsmykningen på vores bygninger. Mange steder har vi også tændt udsmykningen tidligere end normalt. Derhjemme har jeg allerede haft julelysene tændt i tre uger, slutter Lars Emborg.

Niels Skovmand
Brian Wagner og Per Bundgaard foran træet med 1500 lys. Foto: Lars Pauli

Det er visevært Brian Wagner, der har stået for den praktiske del af juletræet. I samarbejde med kollega Per Bundgaard har de selv båret de tunge jernkonstruktioner op til toppen, hvor smede har svejset det sammen.

- Juletræet er otte meter højt. Vi startede med 450 LED lys, men tænkte at der skulle være lidt flere. Så nu er der cirka 1500 lys på træet, fortæller Brian Wagner.

Træet kan heldigvis genbruges igen næste år, og det tager to mand tre timer at rejse det.

- De metalholdere, som vi har fået smeden til at lave, har vi selv båret op i trappeopgangen, og det tog lidt tid. De kan heldigvis blive deroppe, lyder det fra Brian Wagner.

Brian Wagner oplyser at træet er gjort forsvarligt fast, så det skal nok blive stående i hele december måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...