Tusinder har liket og delt et opslag fra Hovedbiblioteket om, hvad man må og ikke må

AALBORG: Må man køre på elløbehjul på biblioteket. Selvfølgelig må man ikke det, vil de fleste af os sige. Men ikke desto mindre har Hovedbiblioteket den seneste tid oplevet, at nogen er så begejstrede for de elektriske hjul, at de kører på dem indenfor.

Men nu har problemerne fået en sjov krølle. For et opslag på Facebook om, at hjulene altså er no-go fulgt af en liste om, hvad man ellers ikke må, er nemlig gået viralt.

- Det er virkelig gået hurtigt - måske fordi folk bliver lidt overraskede over, at et folkebibliotek kan være lidt sjove, siger kommunikationskoordinator på Aalborg Bibliotekerne Allan Dalkjær Johansen.

Det er ham, der har skrevet det humoristiske opslag på Facebook, hvor der også listes forbud mod alt fra køb og salg af beriget uran til æselører.

Katrine Schousboe
Aalborg Bibliotekernes opslag, der venligt understreger, at man hverken må bruge elløbehjul eller træne kastestjerner, er gået viralt. Foto fra Facebook

- Vi gider ikke være de sure, men nedenunder var der jo faktisk et behov for at få sagt, at løbehjul ikke er okay. Undervejs må jeg dog indrømme, at jeg selv sad og tøhø'ede lidt, siger han og tilføjer, at han er særligt glad for referencen til 90'er-duoen Gramsespektrums figur Ninja Bolette.

- For så gammel er jeg, siger han med smil i stemmen.

Aalborg Bibliotekernes opslag er foreløbig liket nogle tusinde gange og flere end 400 har delt det. Historien er også blevet opsnappet af de landsdækkende medier, hvor BT eksempelvis har skrevet om det humoristiske bibliotek.

- Vi rammer nok noget aktualitet i forhold til løbehjulene, som mange har en holdning til. Og måske er de her opslag noget, vi skal til at dyrke lidt mere, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...