Kunder i Lagkagehusets drive-in bliver mødt af denne  besked. Foto: Susanne Justsen
Shopping

Mus lukker Lagkagehuset i dagevis: Genåbner først onsdag

Bageriet er ved at blive rengjort fra ende til andet

20. juni 2022 kl. 09:07

Opdateret klokken 12.38 med kommentar fra Lagkagehuset

AALBORG: Frø, brødkrummer og sågar chokoladestykker. Der er masser af gode sager at spise sig mæt i for en lille mus, der har held til at snige sig ind i et bageri.

Og det er lige nøjagtig, hvad der er sket i Lagkagehuset i Meny på Otto Mønstedsvej. Kunder, der kører til butikkens drive-in, bliver således mødt af en seddel, der fortæller, at bageriet er lukket. Årsagen er, at der har været mus på spil.

- Vi har haft mus i vores butik. Vi har fødevaresikkerhed som øverste prioritet, og derfor tager vi alle forholdsregler og gør rent fra ende til anden, skriver Lagkagehuset på sedlen.

Bageriet henviser samtidig til Lagkagehuset i Magasin og Meny Østre Havn, som ikke har haft mus.

Aske Krohn, der er Head Of Operations med ansvar for alle butikker i Danmark, oplyser, at der både er fundet levende mus og museefterladenskaber i bagerbutikken. Han fortæller, at Lagkagehuset ærgrer sig over situationen, men han understreger, at det har været vigtigt for bageriet at reagere hurtigt og effektivt.

- Vi har nærmest skilt hele butikken ad, vi har gennemsøgt alt, rengjort alt og vores samarbejdspartner indenfor skadedyrsbekæmpelse, Anticimex.dk, har været i butikken hver dag, siger han.

Lagkagehuset forventes at holde lukket, indtil skadedyrsbekæmpelsen flere dage i træk at kunnet konstatere, at der ikke er flere tegn på mus.

- Lige nu går vi efter at genåbne på onsdag, men det kan selvfølgelig ændre sig, siger Aske Krohn.

Selvom Lagkagehuset ligger i Meny, har dagligvarebutikken ikke været ramt af museplagen,

Annonceret indhold

Nyeste