Og du kan dele post ud lige så tit, du vil

AALBORG: Har du også altid drømt om at få din helt egen Postmand Per bil?

Så har du muligheden nu! For Antiquis i Aalborg har nemlig fået den her til salg. Det er den klassiske bil, som mange af os har kigget stjålent på udenfor butikkerne. Enten har man selv tigget for at få de 5 kroner til en tur, eller også har du håbet på, at der ikke har været nogle i nærheden, så du selv har kunnet snige dig til en tur i bilen.

Som voksen har bekymringen først og fremmest været: Er der plads til mig, og efterfølgende har man frygtet, at hvis projekt nummer et blev en succes, at man så ikke ville kunne flette sig selv ud igen på en værdig måde.

- Vi synes, at den er lidt sjov, lyder det fra indehaver af Antiquis, der mest sælger dansk design og retro, Gustav Theilman.

Han kan i øvrigt oplyse, at den lille røde bil endnu ikke er blevet solgt, men at der allerede har været fire-fem henvendelser og han regner med, at den forsvinder inden for et par dage.

Niels Skovmand
Postmand Per-bilen synger sangen på dansk. Foto: Gustav Theilman

Hvis du bliver den heldige ejer af bilen, kan du tage alle de ture, du vil - møntindkastet er nemlig blevet fjernet. Bilen er udstyret med den danske udgave af Postmand Per-sangen og kan købes for 5800 kroner.

- Jeg regner med, at bilen bliver købt af en børnefamilie eller en butiksejer, lyder det fra Gustav Theilman.

Måske kunne den også finde vej til et kollegiekøkken eller en fredagsbar? Så er musikken også klaret til festerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...