Nils Sloth og Niels Fabæk foran værket Roll!. Foto: Victoria Skibsted
Det sker

Har du set? Gurli Gris ruller øjne sammen med Magnus Heunicke

Nyt kunstværk sætter fokus på verdens kaos

15. september 2020 kl. 15:10

AALBORG: Er du vild med eksperimenterende kunst - eller er du bare nysgerrig - så tjek lige kunstværket ROLL! hos Artbreak Hotel. værkstedsgalleri.

Her har Nils Sloth og Niels Fabæk, der tilsammen danner duoen Blixar lavet eksperimenterende kunstværker, der leder op til spas - men på samme tid har et vigtigt budskab. Deres seneste værk er en ROLL!-video collage på 205 x 120 cm, hvor der vises 58 animerede ansigter. Men hvilke ansigter har mon fået en plads i kunstværket? Jo, det har helt almindelige mennesker fra det aalborgensiske gadehjørne såvel som diktatorer, politikere og Gurli Gris.

Her er et udsnit af værket som hele tiden ændrer sig. Foto: Victoria Skibsted

Værket ROLL! bliver beskrevet sådan her på artbreaks hjemmeside:

En dadaistisk vindues-video-collage af Artbreak Hotel og BLIXA Artzine. Det er en konfus verden at navigere i, det er svært at fokusere! Klimakrise, corona-pandemi, populistiske og magtfuldkomne politikere, SoMe overload, overvågning, voksende ulighed, flygtningelejre, utryghed, depressioner og stress, dyremishandling, forurenet grundvand og korrupte banker.

Tag et smut forbi og se kunstværket der vendes ud mod gaden for alle kan få et kig på de sjove og finurlige ansigter - som alligevel har et vigtig budskab i dagens verden. Værket kan ses i perioden 14. til 27. september, døgnet rundt centralt på Danmarksgade 62.

Annonceret indhold

Nyeste