Kampen mod Havet er tilbage i Prinsensgade

AALBORG: Efter en god lang vinterferie er båden, der udgør springvandet Kampen mod Havet, her til formiddag, tirsdag, kommet på plads.

Vandkunsten i Prinsensgade har været i eksil, mens kommunen dels har etableret det nye lyskryds, der forbinder netop Prinsensgade direkte med Jernbanegade og dels har lavet et lille torv på Danmarksgade-stykket.

Katrine Schousboe
Det nye vejkryds er og det lille torv er så godt som færdigt - der mangler dog fortsat beplantning. Grafik: Aalborg Kommune

Arbejdet har været i gang siden efteråret, mens nu er bunden af det store spring altså tilbage. Kommunen har tidligere fortalt, at man ville benytte flytningen af vandkunsten, som er udført af Anders Bundgaard, til at renoveret det med nye dyser og slanger.

Kampen mod Havet er rykket nogle meter i forhold til sin tidligere placering., og senere er det tanken, at der skal plantes grønt på pladsen ved springvandet og laves mulighed for, at du kan sidde ned.

Springvandet har stået i Prinsensgade siden 1936.

Katrine Schousboe
Sådan så Kampen mod Havets tidligere placering ud - den store figur mangler fortsat at komme på plads. Arkivfoto: Henrik Bo

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...