Ændringerne skal være med til at give dig nye oplevelser, når du shopper

AALBORG: Måske har du allerede set det? Aalborg Storcenter har fået en gennemgribende makeover, stort set alt på gaderne er skiftet ud med det mål at give dig nye oplevelser, når du shopper.

Tina Larsen
Grønne planter og lysere inventar i Aalborg Storcenter. Foto: Martél Andersen

Noget af det, der springer i øjnene, er, at de mørke bænke er skiftet ud med lyst eg, infostanderne er blevet opdateret og lyset er blevet mere behageligt.

- Vi har lavet et moderne design, hvor det hele passer sammen og udtrykket er blevet mere nutidigt, fortæller centermanager Niels Adolfsen.

Han lægger vægt på, at storcenteret skal følge med tiden og at det i høj grad handler om oplevelser, når vi shopper - og om at tilpasse sig.

Tina Larsen
Højt at flyve... på hinkebanen. Foto: Martél Andersen

- Vi kan for eksempel se, at de 16-24 årige generelt shopper anderledes end eksempelvis dem på omkring 50, der ofte har en huskeliste med, siger Niels Adolfsen.

- De yngre tager i højere grad ud for at hygge sig og lave noget socialt med deres venner. Uden nødvendigvis have en plan på forhånd.

Tina Larsen
Centermanager Niels Adolfsen lægger vægt på, at Aalborg Storcenter skal følge med tiden. Foto: Martél Andersen

Der er også kommet et større fokus på børnefamilierne, hvor det - måske - af og til kan være lidt kedeligt for de yngste med en tur i storcenteret.

- Derfor har vi lavet Danmarks længste hinkebane på 48 meter, og på centertorvet finder man et stort spil kryds og bolle, siger Niels Adolfsen.

- Hvis vi laver noget, der kan aktivere de yngste, tror vi på en sjovere og mere hyggelig oplevelse for både børn og voksne.

Tina Larsen
Et besøg i Aalborg Storcenter handler også om oplevelser - som her på Centertorvet. Foto: Martél Andersen

Tilbage står nu blot, at renoveringen af toiletterne i Aalborg Storcenter skal være færdig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...