Cafeministreret byder denne jul på and med and

AALBORG: Konceptet fejler ikke noget. Man tager noget and, smider lidt mere and på, og runder det af med en god, fed andesovs. Sådan er opskriften på Cafeministeriets bud på den ultimative juleburger.

- Vi skulle finde på noget nyt. I flere år har vi kørt med den traditionelle juleplatte, og den har været fin. I år havde vi lyst til at prøve noget nyt, fortæller Martin Klyvø fra Cafeministeriet.

Burgeren har fået det fine navn The Double Duck Christmas Burger, og som titlen fortæller, er den fyldt med jul. Burgeren består af en brioche bolle med skiver af grillet andebryst samt confiteret andelår. Sammen med anden er der hjemmesyltet rødkål a la kimchi, syltede agurker og sprød spidskålssalat. I stedet for pomfritter bliver der serveret Meny chips og andeskysauce med cognac og grøn madagaskarpeber.

Vi spurgte naturligvis ind til, hvorfor valget endte på and i stedet for flæskesteg.

- Vores kok er bare super god til at tilberede and, og hans andesovs er lige i øjet, lyder det åbenlyse svar fra Martin Klyvø.

Niels Skovmand
Så kan det næsten ikke blive mere julet. Privatfoto

Sovsen bliver serveret ved siden af i en lille sovsekande, så du selv kan styre, hvor meget snask der skal forkæle burgeren. Under prøvesmagningen af The Double Duck Christmas Burger måtte vi konstatere, at det godt måtte have været en større kande.

- Vi har naturligvis mere jul på kortet. Vi har lavet en sildetallerken, og så kan man naturligvis få risalamande og æbleskiver, fortæller Martin Klyvø.

Burgeren er kommet på kortet til 149,-. Du kan også bestille den som takeaway til 129,-.

Er du stødt på noget ekstra julemad i byen? Så skriv dit tip til os her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...