DAT indsætter helt særligt fly på ruten mellem Aalborg og hovedstaden

AALBORG: Skal du en tur til København, så har du den næste måneds tid chancen for at få en helt særlig oplevelse.

Flyselskabet DAT indsætter nemlig, hvad de kalder, Danmarks største VIP-fly, et MD83, på ruten mellem Aalborg og København.

- Vores MD83 kan normalt medtage 172 passagerer, men flyet er på nuværende tidspunkt konfigureret med 90 businessclass-sæder og 21 economy-sæder. Der er ekstra god plads, faktisk op til 102 centimeter mellem sæderne på businesclass, fortæller Jesper Rungholm, direktør og kaptajn i DAT, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi starter mandag 7. december, og på hverdage flyves der en eftermiddagsafgang fra Aalborg kl. 16.45. På udvalgte dage op til jul flyves der både formiddags- og eftermiddagsafgange. Flyvetiden er kun 45 minutter med Danmarks største VIP-fly, siger han.

Jesper Rungholm tilføjer, at det har været et anderledes og hektisk år end forventet for DAT. De vil derfor gerne gøre lidt ekstra for passagererne og har serverer derfor også en lille overraskelse ombord på VIP-flyet.

- DAT har endvidere fået en del forespørgsler på at udbyde flere sæder på ruten, da behovet er stigende. Dette er naturligvis positivt, og jeg tænker, vores passagerer vil tage godt imod Danmarks største VIP-fly. Jeg vil være at finde i cockpittet på et par af flyvningerne og ser frem til at byde velkommen ombord, fortæller han.

Normalt flyver DAT med et ATR72 fly, som kan medtage 72 passagerer på ruten mellem Aalborg og København.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...