Jagten på Årets Nordjyske Live Band og Årets Nordjyske Songwriter er i gang

AALBORG: Sidste år blev dysten aflyst på grund af corona. Og også i år spænder pandemien lige nu ben for kulturlivet.

Det får dog ikke Skråen til at sætte ambitionsniveauet ned for Band Battle 2021. Snarere tværtimod.

Fra og med i dag, 4. januar, sparker spillestedet nemlig gang i jagten på årets nordjyske musiktalenter, skriver spillestedet i en pressemeddelelse. Ansøgningssluserne til årets dyst er åbnet, og her i 2021 er der lagt op til både rekordmange deltagerpladser og koncertaftener.

Sammenlagt skal 15 bands og 15 songwritere fra landsdelen kæmpe om titlerne som Årets Nordjyske Songwriter og Årets Nordjyske Live Band - foruden en præmiepulje med en værdi på mere end 80.000 kr. i form af kontanter, koncertoptrædender og live videoproduktioner.

Som noget nyt i år bliver de to kategorier sidestillet i både deltagerantal, præmiestørrelse og spilletid. Samtidig bliver udskillelsesløbet også anderledes her i 2021. Det kommer til at bestå af tre runder, hvor feltet langsomt bliver snævret ind hen over foråret - fra sammenlagt 30 deltagere i runde et til seks i den tredje og afgørende runde, finalen, midt i maj.

Har du lyst til at være med i dysten, kan du indsende din musik via en online ansøgningsportal til og med 31. januar. Herefter vil et udvalg af professionelle musikere og branchefolk lytte ansøgninger igennem og udvælge årets deltagere.

Alle deltagere fra sidste års aflyste koncerter får tilbudt en plads i forløbet - samtidig bliver der også plads til nye.

Det er 35. gang, at Skråen holder Band Battle. Du kan finde mere information om dysten og ansøgningsportalen på Skråens hjemmeside eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...