Og som noget helt nyt kan bands også stille op til den populære konkurrence, der flytter over på TV 2

AALBORG: Er du et spirende sangtalent, eller er du en del af et band? Fredag den 1. juni har du chancen for at vise, hvad du kan og måske gå videre til den endelige casting foran X Factor dommerne, der på nuværende tidspunkt kun med sikkerhed tæller Thomas Blachman.

Nordjyderne får en chance til

Det er ikke første gang, at nordjyderne kan gå til pre-casting på Gl. Torv i Aalborg. Spoler vi tiden tilbage til 2014, var der nemlig også pre-casting på programmet netop dette sted. Folkene bag programmet var dog svært skuffede over fremmødet, og måske er det derfor, der ikke har været meget fokus på Aalborg siden.

Nu giver TV 2 så atter en gang nordjyderne en chance for at møde op og vise, hvad de dur til. Samtidig kan du også få svar på alle dine spørgsmål i forhold til tilmeldingen.

Efter overtagelsen af programmet har TV2 også lavet ændringer i gruppekategorien og dermed gjort det muligt for bands at stille op. Kravet er bare, at der skal være minimum en sanger.

- Det handler simpelthen om, at vi gerne vil udvide gruppekategorien. Jeg tror, at vi med dette tiltag kan tiltrække talenter, som ellers ikke ville melde sig til. Et band er også en gruppe, og det skal selvfølgelig være bands, som har en eller flere vokalister, siger TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Du kan finde X Factor casterne i Folkekirkens Hus på Gl. Torv fredag den 1. juni fra klokken 15-19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...