TV-showet leder efter talenter i Aalborg

AALBORG: Drømmer du om en fremtid som popstjerne, så er det nu, du skal smøre stemmen med honning - eller ryge 40 smøger afhængig af, hvilken lyd du er ude efter. TV-showet X Factor åbner op for pop-up castings rundt om i hele landet, og 11. maj er det Aalborgs talenter, der er i søgelyset.

Det hele foregår 11. maj i Folkekirkens Hus i tidsrummet 13-19.

Hvis du stiller op til Pop-up casting i Aalborg, undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang, oplyser caster Casper Buus fra X Factor.

- Man får derfor en stor forlomme i køen, hvis man kommer til pop-up casting. Det forgår helt low key og ufarligt – og er faktisk ret hyggeligt – og man kan også få en snak med de søde castere, siger Casper Buus.

X-Factors pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme, som du er. Du skal ikke synge foran dommertrioen fra TV, men foran casterne.

Du skal som minimum synge ét vers og et omkvæd af en sang, som bliver filmet til intern brug. Hvis du imponerer casterne, har du chancen for at komme videre til auditions i efteråret, hvor du skal synge foran dommerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...