Et af Harriet Riddells værker
Livet her

Harriet er en mester med symaskinen

Verdensberømt sy-kunstner dukker op i Aalborg

30. oktober 2017 kl. 12:25

AALBORG: Syning får til stadighed nye, kreative vinkler og dimensioner. Ifølge Danmarks største leverandør af symaskiner og håndarbejdsudstyr, STOF 2000, handler det om at udtrykke sin kreativitet og bruge sin fantasi. For at inspirere danskere i alle aldre inviterer kæden nu den verdensberømte sykunstner Harriet Riddell til Danmark. Tirsdag 31. oktober er hun i Aalborg.

- Syning rammer tidsånden perfekt, fordi det er en både afstressende og sjov udtryksmulighed. Samtidig udgør syning for stadig flere danskere et meditativt frirum og en hårdt tiltrængt timeout fra alle de medier og al den elektronik, man konstant eksponeres for. Endelig vælger mange at lave eget boligtilbehør og tøj, fordi det er bæredygtigt og giver mulighed for at skabe unikke designs, siger Mette Rind Bach, regionschef hos STOF 2000.

Harriet Riddell, der er født i 1990, er kendt for at lave hverdagskunst med sin symaskine. Hun har rejst verden rundt for med sin kunst at portrættere de miljøer og mennesker, hun møder. Ofte foran et livepublikum.

- Harriet Riddell er et godt billede på den nye generation af kreative, der syr for at udtrykke sig og udleve drømme. Det kan både føre til unik hverdagskunst, inspirerende boligtilbehør eller en helt individuel garderobe med optimale pasforme, farver og mønstre, fastslår Mette Rind Bach.

Man kan opleve Harriet Riddell lave kunst på sin symaskine i Aalborg mellem kl. 14 og 16 hos STOF 2000 i Møllegade.

Annonceret indhold

Nyeste