For at støtte lokale musikere står han også bag en live-streamet koncert

AALBORG: Mangler du en plade til samlingen? Så er det her måske noget for dig, for inden længe kan du igen gæste Pladebørs. Det er dog en noget anderledes af slagsen, for arrangør Heine Søndergaard Andersen byder nemlig velkommen hjemme i sin have - og ikke som normalt i Kedelhallen i Nordkraft.

- Det er tænkt som et hyggeligt set-up. Det er til vinylfolket, som savner at rode i nogle kasser med plader, siger han og fortæller, at du kan vælge mellem omkring 6000 lp'er.

Heine Søndergaard Andersen understreger, at han følger retningslinjerne fra myndighederne nøje, så alle krav bliver overholdt.

Tina Larsen
Du kan gennemgå kasser med i alt omkring 6000 lp'er. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Og Pladebørs i haven er ikke det eneste initiativ, han har taget i disse tider, hvor frygten for corona får mange til at tænke ud af boksen.

- Her under Covid-19 bliver der tænkt i alternative måder at afvikle arrangementer på, herunder live-streaming, siger Heine Søndergaard Andersen.

- Og jeg vil gerne være med til at gøre lidt for de kunstnere, som har været hårdt ramt på pengepungen på grund af aflyste koncerter.

Derfor har han taget initiativ til en online-koncert med sanger og sangskriver Jonas Schou 30. maj klokken 19.30 på Facebook. Begivenheden foregår i hans have - ligesom Pladebørs 1. juni fra klokken 11 til 16.

Hvis vejret er dårligt, bliver arrangementerne aflyst, du kan holde dig opdateret på Pladebørs' side på Facebook.

- Og så håber jeg ellers, at jeg kan afholde den planlagte Pladebørs 26. september i de vante rammer på Nordkraft.

Pladebørs i haven finder sted i Frejasgade, der er skilte på dagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...