De første stadionplatter kan serveres omkring 20. august

AALBORG: Hani Yammin, som driver Heine’s Pølser på Hjørringvej i Nørresundby, åbner nu også en grillbar i Silvan på Håndværkervej.

Den hidtidige ejer af grillen i byggemarkedet er stoppet, og Hani Yammin er allerede ved at være færdig med alle de praktiske gøremål inden åbningen. Der mangle kun skilte, som er på trapperne.

- Der er mulighed for at åbne 20. august. Men lige nu er det usikkert om jeg kan nå at blive helt færdig. Jeg har jo også min pølsevogn i Nørresundby og kan ikke være to steder på én gang, forklarer Hani Yammin.

Det var lidt af en tilfældighed, der gjorde, at pølsemanden fra Nørresundby nu også skal drive grillbar i Silvan.

Hani havde købt et par bord-bænke sæt til pølsevognen i Nørresundby. Men til et af sættene var der en bolt uden gevind, som skulle byttes med en med gevind i Silvan. Og under snakken med en af medarbejderne om den manglende bolt kom de pludselig ind på den tomme grillbar i Silvan.

- Silvan-medarbejderen sagde, at de godt kunne tænke sig noget ligesom Heine’s Pølser i Nørresundby.

- Hey, sagde jeg. Det er min pølsevogn.

Dermed var der skabt en forbindelse, som nu er endt med en aftale mellem Hani Yammin og Silvan-chefen.

Grillbaren i Silvan har et større menukort end pølsevognen på Hjørringvej, og sådan bliver det også fremover.

- Det bliver lidt som en rigtig grillbar med bl.a. bøfsandwich, burgere pølser, pølsemix m.v., fortæller Hani Yammin, som nu er i fuld gang med at skaffe medarbejdere, så der kan åbnes omkring 20. august - naturligvis med gode åbningstilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...