Christian Helweg lægger vægt på, at møbler og interiør er bæredygtigt. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>
Shopping

Nyt showroom: Her finder du bæredygtige møbler og interiør

Du kan købe upcyclede ting til din bolig fra bla. Ikea

07. juni 2021 kl. 18:18

AALBORG: Er du på udkig efter et plankebord lavet af genbrugsmaterialer? Eller måske spisebordsstole lavet af genanvendt plast? Så bør du nok smutte forbi det nye, bæredygtige showroom, der netop er åbnet hos Råt & Godt på Hjulmagervej.

Den gamle remise er i gang med at blive forhandlet til et bæredygtigt hus. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Den rustikke hal er i fuld gang med at blive forvandlet og bygget op som et hus med møbler, interiør og ting til boligindretning i de forskellige rum, huset består af. Alt sammen som inspiration til dig, der gerne vil bringe upcycling boligindretning ind i stuen og køkkenet.

- Gæsterne kan se frem til en oplevelse ud over det ordinære. Vi har nogle helt unikke rammer, et rum fuld af storytelling og et samlingssted, hvor både private og virksomheder kan bidrage med møbler og interiør, siger Christian Helweg, der står bag Råt & Godt.

Du får masser af inspiration i det bæredygtige showroom. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

- Udstillingen vil hele tiden udvikle sig, du kan allerede nu se flere aktører, der har indrettet sig, og flere er på vej. Derudover vil der løbende være kunstnere, der udstiller i rammerne.

Borde, stole, lamper og andet, du finder til boligindretningen, er upcycling, og ved hjælpe af QR-koder får du info om, hvor du kan købe det osv. Indtil videre blandt andet fra Ikea og Mogens Daarbak, ligesom du også finder de populære møbler fra Råt & Godt.

- I det nye showroom er der udelukkende produkter, der er produceret ansvarligt, og som understøtter de 17 verdensmål, siger Christian Helweg.

Huset er ved at blive bygget, og der er plads til flere firmaer og private, der står bag bæredygtigt interiør. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

- Vi laver et kæmpestort rum, hvor vi kombinerer læring, inspiration, oplevelse og forretning i et bæredygtigt showroom, som også kan benyttes som eventsted, kursussted og til øvrige arrangementer.

Du finder det nye showroom hos Råt & Godt på Hjulmagervej 58 - du kan læse mere her

Du finder også ting til boligen, som Råt & Godt selv står bag. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Annonceret indhold

Nyeste